Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Puttesteijn

Puttesteijn

Puttesteijn is een woonlocatie in Spijkenisse. Er zijn 16 appartementen waar mensen wonen met een verstandelijke beperking (VB). In totaal zijn we met 16 bewoners.

Woonlocatie Puttesteijn

Iedere bewoner heeft een eigen appartement met een ruime woonkamer, keukentje, douche, wc, berging en een of twee slaapkamers. Er is een gemeenschappelijke huiskamer waar we koffie drinken, tv kijken of spelletjes doen. Er is een grote keuken waar de begeleiding maaltijden kookt. We eten hier met elkaar, maar je mag ook op je appartement eten.

Activiteitenruimte

Bij Puttesteijn is er een activiteitenruimte waar we muziek- en bingoavonden organiseren. De vrijwilligers helpen mee met koken, wandelen, winkelen of met uitstapjes. In de directe omgeving zij heel veel winkels en allerlei voorzingen zijn op loopafstand, zoals het theater, het stadhuis, ziekenhuis en het openbaar vervoer ligt om de hoek.

Dichtbij winkels

We wonen vlakbij Rotterdam. Als je wilt kun je met de metro naar de stad. Maar ook op loopafstand van ons huis zijn gewoon winkels.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina