Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Westkaap

Westkaap

De Westkaap is een woonlocatie in de Westwijk in Vlaardingen. Er wonen 36 mensen tussen de 20 en 75 jaar met een (licht) verstandelijke beperking (LVB / VB).

Zelfstandig begeleid wonen bij de Westkaap in Vlaardingen

De Westkaap is onderverdeeld in twee groepen. Er is een groep jongvolwassenen en een groep vitale ouderen. Iedere bewoner heeft een eigen appartement. De appartementen hebben een open keuken, een balkon, een slaapkamer en een badkamer met een douche en toilet. Ze zijn gesitueerd op de tweede tot en met de zesde verdieping van het appartementengebouw. Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers. Huisdieren zijn er niet.

Persoonlijke begeleiding bij de Westkaap

Er is dag en nacht begeleiding aanwezig. Sommige bewoners hebben naast een verstandelijke beperking een vorm van autisme of psychiatrische stoornissen. De begeleiding is opgeleid om hier goed mee om te kunnen gaan.

Elke groep heeft een eigen woonkamer waar samen gegeten wordt. In de grote keuken wordt er voor iedereen gekookt. De bewoner mag ook zelf koken in het eigen appartement. Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. ’s Avonds zoeken de bewoners elkaar vaak op in de woonkamers. In de buurt is veel te doen. Naast de locatie zijn winkels en om de hoek bevinden zich de dokter en de apotheek. Er is een schapenweide en een heemtuin op loopafstand. De surfplas is tien minuten fietsen. Openbaar vervoer is in de buurt.

Bereikbaarheid

Westkaap team 1: tel. 06 - 11 17 15 25
Westkaap team 2: tel. 06 - 11 49 89 34

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina