Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Papendrecht

Ben jij klaar voor een volgende stap en wil je graag begeleid wonen in Papendrecht? Op de woonlocaties van Philadelphia staan onze begeleiders voor je klaar!

Contact

Begeleid wonen Papendrecht

Ben jij toe aan een plek voor jezelf? Waar je zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, maar wel met de hulp die jij nodig hebt? Kijk dan eens naar de locaties van Philadelphia voor begeleid wonen in Papendrecht. Onze professionele begeleiders doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je hier snel thuis voelt.

Begeleid wonen bij Philadelphia betekent dat je een eigen kamer krijgt. Of zelfs een eigen appartement. Daarnaast hebben onze woonlocaties in Papendracht allemaal een gemeenschappelijke woonkamer. Hier ontmoet je andere bewoners. Voor een leuke activiteit of om samen te koken en eten. Maar alleen als jij daar behoefte aan hebt!

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij een zo zelfstandig mogelijk leven leidt. Heb je individuele begeleiding nodig bij een dagelijkse activiteit? Bijvoorbeeld bij het boodschappen doen of bij je persoonlijke verzorging? Dan staan onze professionele begeleiders voor je klaar. Zij kunnen je ook helpen als je iets nieuws wilt proberen. Misschien wil je wel gaan sporten bij de sportaccommodatie in de buurt. Of gaan jullie samen op zoek naar een locatie voor passende dagbesteding.

Begeleid wonen op een locatie die bij je past

Niet iedereen heeft dezelfde behoeftes als het om een woonlocatie gaat. Zo wil de een graag op loopafstand van het centrum wonen. Terwijl de ander het vooral belangrijk vindt dat er een treinstation of bushalte in de buurt is. Neem daarom een kijkje in onze locatiegids. Hier kun je op zoek gaan naar een locatie voor begeleid wonen in Papendorp of omgeving die bij jou past.