Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Zoetermeer

Wil jij graag begeleid wonen in Zoetermeer of omgeving? Kijk dan eens naar de woonlocaties van Philadelphia. Lees snel verder voor meer informatie.

Contact

Begeleid wonen Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een locatie in Zoetermeer of omgeving waar je zo zelfstandig mogelijk kunt wonen? Maar wel met de begeleiding die jij nodig hebt? Kijk dan eens naar de locaties van Philadelphia voor begeleid wonen in Zoetermeer en omgeving. Onze professionele begeleiders staan voor je klaar!

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij zoveel mogelijk je eigen leven kunt leiden. Daarom krijg je als je vast bij ons komt wonen een eigen kamer of appartement. Vind je het gezellig om andere bewoners te ontmoeten? Onze locaties voor begeleid wonen in Zoetermeer en omgeving hebben een gemeenschappelijke woonkamer. Hier kun je terecht voor een praatje. Of als je samen wilt koken en eten.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Heb jij hulp nodig bij dagelijkse activiteiten, zoals koken of boodschappen doen? Of wil je graag iets nieuws proberen, maar weet je niet goed hoe? Onze professionele begeleiders zijn er om jou te helpen. Ook denken zij graag mee hoe jij je kunt blijven ontwikkelen.

Beschermd wonen Zoetermeer

Woon je het liefst in een woonwijk? Of heb je graag winkels in de buurt? In onze locatiegids kun je precies zien waar onze woonlocaties zich bevinden. Ook lees je hier meer over de mensen die er wonen, van jongeren tot ouderen. En je vindt er foto’s van de locaties. Zo krijg je nog een beter beeld.