Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ons Huis (Torenstraat)

Ons Huis (Torenstraat)

Ons Huis is een woonlocatie in Hazerswoude-Dorp. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Ons Huis ligt in het centrum van het dorp. We wonen er met z’n zestienen. Overdag gaan we bijna allemaal naar ons werk of dagbesteding.

Wonen bij Ons Huis in Hazerswoude-Dorp

Iedereen heeft zijn eigen moderne appartement. De appartementen zijn licht, ruim en van alle gemakken voorzien. Er zijn ook twee gezamenlijke woonkamers. Hier drinken we koffie of thee en kunnen we samen eten. De gemeenschappelijke ruimtes zijn gezellig. Daar zijn lekkere hangbanken, een televisie en een grote eettafel.

Leren koken

Samen met de begeleiders koken we in de gemeenschappelijke huiskamer of met een groepje in ons eigen appartement. Dan kunnen we samen leren koken en het is nog eens supergezellig ook.

Betrokken gemeenschap

We wonen hier in een betrokken gemeenschap en hebben veel betrokken vrijwilligers. Zij doen allemaal leuke dingen met ons, zoals naar de bioscoop gaan, knutselen en zwemmen of fietsen. Er is ook een vrijwilliger die allemaal technische klusjes voor je kan doen. Dat is superhandig.

We hebben een goede band met de buren. Zij komen maandelijks bij ons koken. Ook bij de kerk worden we betrokken. Zo is er eens per maand een bijbelclub. Sommige van ons worden op zondag opgehaald om naar de kerk te gaan.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina