Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Benthuizen

BenThuis

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Belevingstuin, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Ben Thuis is een woonlocatie in Benthuizen. Bij Ben Thuis wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Bij BenThuis voel je je thuis.

Wonen bij Ben Thuis

Iedereen heeft een mooi en modern appartement. In Ieder appartement is een woonkamer met keukenblok, een aparte slaapkamer en een badkamer met aansluiting voor de wasmachine. Op de begane grond van het complex zijn twee ruime gemeenschappelijke woonkamers. Met mooie open keukens.

De woonkamers zijn vrolijk en modern. Vanuit de woonkamers stap je zo in de prachtige tuin. De tuin is speciaal voor ons ontworpen. Je kunt er heerlijk van de zon genieten.

Adres
Koningin Wilhelminastraat 49
2731 GC Benthuizen

Ondersteuning

Je woont hier best zelfstandig. Daarbij krijg je precies de ondersteuning die je nodig hebt. In je eigen appartement of in de gezamenlijke woonkamer. De begeleiders zijn er als je terugkomt van het werk of de dagbesteding. ’s nachts is er een slaapwacht op de begane grond. Dat geeft een veilig gevoel. BenThuis ligt in een kleine nieuwbouwwijk van Benthuizen. 

"De locatie ligt dichtbij de winkels"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons