Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Phila Oostbosch

Phila Oostbosch

Phila Oostbosch is een woonlocatie in Voorschoten. Bij Phila Oostbosch wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De locatie staat midden in een nieuwbouwwijk.

Wonen bij Phila Oostbosch

We wonen met dertien mensen. Ieder heeft een eigen appartement. Je hebt een woonkamer, keukentje, slaapkamer, een douche en een wc. Op de begane grond zijn twee huiskamers. Hier eten we vaak samen. Of we drinken koffie en thee en kletsen wat met elkaar. In de huiskamers wordt ook gekookt.

Genoeg activiteiten

Samen met jou kijkt de begeleiding naar wat je nodig hebt. Ze geven veel structuur. Bij Phila Oostbosch is altijd wat te doen. Er zijn speciaal activiteiten voor ons. Dat is super! Het voelt echt als een thuis. Je kan in de tuin werken, spelletjes doen in een van de twee huiskamers of helpen koken.

Werken in de tuin

Aan de achterkant van het huis is een grote tuin. In de tuin kun je heerlijk van het zonnetje genieten als het mooi weer is. Maar ook werken, zoals grasmaaien, onkruid wieden, plantjes in de grond zetten.

Vlakbij zijn de winkels, het station en een bushalte. Sommigen van ons gaan naar de sportverenigingen in het dorp.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina