Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Nijkerk

Ben je op zoek naar begeleid wonen in Nijkerk? Kijk dan eens bij de woonlocaties van Philadelphia voor zelfstandig wonen, met ondersteuning. Lees snel verder.

Contact

Begeleid wonen Nijkerk

Ben je op zoek naar een eigen appartement in Nijkerk? Een plek om zelfstandig te leven, maar waar je ook begeleiding krijgt als dat nodig is? Dan ben je van harte welkom bij een woonlocatie van Philadelphia. Wij hebben verschillende appartementen in Nijkerk.Het leuke aan een eigen plek is dat je die kunt inrichten zoals jij dat wilt. Misschien houd je van veel kleur. Of ga je juist voor een inrichting met veel zwart en wit? Jij bepaalt! Dat is het voordeel van zelfstandig wonen. Bij Philadelphia helpen we je daarbij.

Begeleiders zijn er voor jou

Ook al woon je zelfstandig, toch heb je soms hulp nodig. Daarom krijg je individuele begeleiding bij de dingen die je lastig vindt. Misschien wil je ontdekken wat je leuk vindt om te doen in je vrije tijd. Of je kijkt samen met de begeleider naar welke dagbesteding bij je past. Bij Philadelphia hebben we verschillende mogelijkheden voor dagbesteding . Er is dus altijd iets dat je leuk vindt. Met hulp van de begeleiding ontdek je hoe jouw mooiste leven eruitziet.

Appartementen begeleid wonen Nijkerk

In Nijkerk zijn verschillende woonlocaties. Je hebt altijd een eigen appartement met een slaapkamer, eigen sanitair en een keukenblok. Ook is er altijd een gezamenlijke woonkamer waar je je verhaal kwijt kunt of waar je een kopje koffie drinkt met een van de andere bewoners. Alle appartementen liggen in een woonwijk en de winkels zijn dichtbij. Met de bus of de trein ben je snel in Amersfoort. Dat is een leuke stad om te shoppen.

Er zijn ook verschillen. Zo heb je soms een eigen tuin of balkon. Soms is er een gezamenlijke tuin. En op de ene locatie zit je dichter bij het centrum van Nijkerk dan op een andere locatie. Zo is er altijd een appartement dat bij jou past.

Lijkt dat je wel wat? En heb je een lichte verstandelijke beperking of een verstandelijke beperking? Dan ben je welkom bij Philadelphia in Nijkerk. Je hebt wel een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg.

Vragen over wonen in Nijkerk?

Is begeleid wonen echt iets voor jou, maar heb je nog wel vragen? We beantwoorden ze graag. Neem contact op met ons cliëntbureau. En wie weet woon je straks in een appartement in Nijkerk!