Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kastanjelaan

Kastanjelaan

De Kastanjelaan is een woonlocatie in Zeewolde. Bij de Kastanjelaan wonen mensen met ernstig meervoudige beperking (EMB). We wonen met 29 bewoners verdeeld over vier woningen.

Wonen bij de Kastanjelaan

Bij de Kastanjelaan heb je een eigen slaapkamer. Een aantal bewoners hebben een eigen appartement. Met woonkamer, keuken, douche en toilet. We beschikken over veel faciliteiten op deze locatie. Denk aan een douchebrancard of een inlegsysteem. De meeste bewoners van de Kastanjelaan zijn wat ouders. De locatie is hierop aangepast. Elke woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer en een keuken. Hier wordt iedere avond een verse warme maaltijd gekookt. Overdag wordt er dagbesteding gegeven op de locatie. We doen activiteiten waarmee we je ontwikkeling stimuleren.

Enthousiaste vrijwilligers

We hebben een aantal enthousiaste vrijwilligers. Zij gaan graag met je spelletjes spelen, zwemmen of wandelen. Ook doen ze wel eens klusjes of bakken een taart. De Kastanjelaan is een 24-uurslocatie. Er is dus altijd begeleiding aanwezig.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina