Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

PhilaHof

PhilaHof

Philahof is een woonlocatie in Zeewolde. Bij Philahof wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We zijn hier met allemaal jonge mensen. Iedereen heeft een eigen appartement. Op de fiets ben je binnen tien minuten in het centrum.

Wonen bij Philahof

In je appartement heb je een woonkamer, slaapkamer, douche en wc. Je hebt ook een eigen keukentje en een berging. Op de locatie zijn ook twee gemeenschappelijke huiskamers. Hier koken en eten we samen. Als je wilt. Je mag ook lekker zelf koken en eten in je eigen appartement.

Werken aan geluk en doelen

De begeleiders staan altijd voor je klaar. Samen met jou werken ze aan je eigen geluk en doelen. Dit doen we graag in samenwerking met je ouders en vrienden. Philahof staat in een nieuwe wijk van Zeewolde. We wonen dichtbij het centrum. Daar zijn allerlei winkels. Voor ons huis hebben we een tuin. Daar is het lekker groen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina