Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Bennekom

Op zoek naar een fijn thuis? Kijk dan naar de locaties van Philadelphia voor begeleid wonen in Bennekom. Hier krijg je de begeleiding die jij nodig hebt.

Meer informatie

Begeleid wonen in Bennekom

Heb jij een (lichte) verstandelijke beperking? En ben jij op zoek naar een locatie voor begeleid wonen in Bennekom? Kijk dan eens naar de woonlocaties van Philadelphia. Hier voel je je snel thuis in je eigen appartement. En krijg je de professionele begeleiding die jij nodig hebt.

Op onze locaties voor begeleid wonen in Bennekom word je gestimuleerd om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarom bestaan onze woonlocaties uit verschillende appartementen. Vind je het leuk om contact te hebben met de andere bewoners? Dan kun je na je werk of dagbesteding terecht in de gemeenschappelijke ruimte van jouw woonlocatie. Bijvoorbeeld om samen te eten of koffie te drinken. Dit is niet verplicht! Je kunt je ook terugtrekken in je eigen appartement.

Begeleiding op maat

Kies je voor begeleid wonen bij Philadelphia? Dan staan onze professionele begeleiders voor je klaar als je hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld bij dagelijkse activiteiten als boodschappen doen of je appartement schoonmaken. De begeleiding kan je ook helpen als je in de toekomst graag echt zelfstandig wilt wonen. Samen kunnen jullie kijken welke nieuwe dingen jij wilt leren om steeds een stukje zelfstandiger te worden.

Welke locatie voor begeleid wonen past bij jou?

Onze locaties voor begeleid wonen zijn verspreid over Bennekom. Zo hebben we een woonlocatie vlakbij het bos. Maar misschien vind jij het wel belangrijk dat je in je vrije tijd lopend naar het centrum kunt. In onze locatiegids vind je meer informatie over de appartementen, omgeving, begeleiding en bewoners van onze woonlocaties. Zo vind je snel een fijn huis dat bij jou past.

Wonen in de gemeente Ede

Hoef je niet per se in Bennekom te wonen? Kijk dan ook eens naar onze locaties voor begeleid wonen in de rest van de gemeente Ede. Zo hebben we verschillende woonlocaties in Ede zelf. Ook deze vind je in onze locatiegids.

Meer weten over begeleid wonen bij Philadelphia?

Wil je weten over er plek is op een van onze woonlocaties? Of heb je een vraag over de indicatie vanuit de Wet langdurige zorg die je voor begeleid wonen bij Philadelphia nodig hebt? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Dit kan door gratis te bellen naar 0800 - 0830. Of kijk op onze website. Op de pagina over begeleid wonen vind je meer informatie.