Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bennekom

De Breehof en Uitzicht

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie, Geriatrische problematiek

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Breehof in Bennekom is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij De Breehof

Op De Breehof wonen 24 oudere bewoners, waaronder 1 echtpaar. De Breehof bestaat uit drie woonlagen. Er zijn 20 appartementen en 3 studio's. Elk appartement heeft een halletje, woonkamer met keukenblok, slaapkamer, toilet en badkamer. Elke studio heeft 1 grote zit/slaapkamer, keukenblok, toilet en badkamer. Op de begane grond en op de tweede verdieping is een gezellige woonkamer. Op de eerste verdieping is het kantoor en de slaapwacht. Er is ook een lift aanwezig.De woonkamers is gezellig ingericht en is belangrijk voor de ontmoeting. Daarnaast wordt er, als jij dat wilt, koffie en thee gedronken, gezamenlijk gegeten en natuurlijk ook tv gekeken en spelletjes gespeeld. Het is mogelijk om interne dagbesteding te volgen. Aan de achterzijde van De Breehof is een mooie grote tuin met een terras en een konijn! Ook is er een grote schuur.

Locatie Uitzicht

De locatie Uitzicht hoort bij De Breehof. Je wordt ook vanuit De Breehof begeleid. Locatie Uitzicht ligt achter De Breehof, op 20 meter afstand. Er zijn zeven appartementen. Elk appartement heeft een halletje, woonkamer met keukenblok, slaapkamer, toilet en badkamer. Er zijn 3 appartementen op de begane grond en 3 op de eerste verdieping. Ook is er 1 zeer ruim appartement op de tweede verdieping, dat geschikt is voor een echtpaar. Het is wel nodig dat je goed kan trap lopen. Er is geen lift aanwezig.

Wonen bij Uitzicht

Het pand is recent in het najaar van 2022 verbouwd. Als je bij Uitzicht woont, kun je gemakkelijk een beroep doen op De Breehof voor begeleiding, activiteiten en contactmomenten. Op Uitzicht wonen 5 bewoners. heb je belangstelling om te wonen bij Uithof? Neem dan contact op met het Clientbureau via clientbureau@philadelphia.nl

Begeleiding bij De Breehof en Uitzicht

Op Uitzicht is overdag op verschillende momenten begeleiding aanwezig. Buiten deze tijden kun je een beroep doen op de begeleiding op De Breehof daar is 24-uurszorg aanwezig. Op de Breehof is elke nacht een slaapwacht fysiek aanwezig, die ook in de nacht gebeld kan worden. Overdag en 's avonds zijn er minimaal 2 begeleiders op de locatie. Gedurende de dag bepaal je zelf hoe je dag eruit ziet. Je gaat naar je werk, dagbesteding of naar de interne dagbesteding bij de Breehof. Op Uitzicht is er veel zelfstandigheid waar je wanneer nodig om hulp kunt vragen bij De Breehof. Ook is er begeleiding via Digicontact aanwezig.

Adres
Breehoven 61
6721 SE Bennekom

Ligging

De Breehof en Uitzicht liggen in een gezellige woonwijk, op ongeveer 8 minuten lopen van het centrum van Bennekom. Daar zijn alle soorten winkels aanwezig, van kledingzaak tot AH en natuurlijk de nodige cafeetjes en eetgelegenheden. De bus stopt in de nabijheid van de locatie en heeft een rechtstreekse verbinding met het NS station.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons