Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Frankenveld

Frankenveld

Frankenveld in Arnhem is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). De meeste van de zestien bewoners zijn ouder dan 50 jaar.

Wonen bij Frankenveld

Locatie Frankenveld staat in de Schuytgraaf, een nieuwbouwwijk in Arnhem-Zuid. Je hebt je eigen appartement met woonkamer met keukentje, slaapkamer en een badkamer. Vier appartementen hebben twee verdiepingen. De overige zijn gelijkvloers.

Er zijn twee groepen. Een boven- en een benedengroep. Iedere groep heeft een gemeenschappelijke keuken en woonkamer. We eten daar vaak samen. Je hebt vaste begeleiders. Die maken duidelijke afspraken over jouw ondersteuning. De afspraken schrijven we op in het ondersteuningsplan, dat we regelmatig evalueren.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina