Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hakselseweg

Hakselseweg

Hakselseweg is een woonlocatie in Ede. Bij Hakselseweg wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Overdag ga je naar het werk of de dagbesteding in en rondom Ede. Als je thuiskomt staan de begeleiders voor je klaar. Bij hen kan je je verhaal kwijt. Zij ondersteunen je in het zelfstandig wonen.

Wonen bij Hakselseweg.

We wonen hier met achttien bewoners. Je hebt een eigen appartement met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. In de zomer kan je heerlijk op je eigen balkon of terras zitten. Er is ook een steunpunt. Daar ontmoet je andere bewoners. Kan je gezellig kletsen of een spelletje spelen. We koken en eten er ook samen. Maar als je wilt mag je ook in je eigen appartement koken en eten. De begeleiding helpt je bij het boodschappen doen. Of de administratie. Of de verzorging van je lichaam. Ze helpen je als het nodig is.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina