Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zetten

De Grip

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, NAH

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Grip is een woonlocatie in Zetten voor mensen met een lichte (LVB) tot matige verstandelijke beperking (MVB). De locatie bevindt zich vlakbij het centrum.

Zelfstandig begeleid wonen bij De Grip

De Grip bestaat uit 12 appartementen. De bewoners wonen hier zoveel mogelijk zelfstandig. Iedereen heeft een eigen woonkamer, slaapkamer, douche, wc en een keuken. Verder heeft elk appartement een aparte kamer die als werkkamer gebruikt kan worden. De appartementen op de begane grond hebben een eigen terras, boven heeft elk appartement een ruim balkon. Er wordt van de bewoners verwacht dat zij zelf (of met enige hulp van begeleiding) het huishouden kunnen bijhouden.

Adres
De Grip 50
6671 GH Zetten

Persoonlijke begeleiding op maat

Er is één appartement ingericht als steunpunt. Iedere dag kunnen bewoners hier op twee tijdstippen samen koffiedrinken en een praatje maken. Er wordt eten gekookt, gezamenlijk gegeten en is er 's nachts een slaapdienst aanwezig. De bewoner bepaalt zelf of hij/zij deelneemt aan de activiteiten op het steunpunt, of liever in zijn/haar eigen appartement verblijft.

Overdag gaan de bewoners naar hun werk of dagbesteding. De begeleiders bieden iedere bewoner ondersteuning op maat in zijn/haar eigen appartement. Er kan ook telefonisch of via de app contact gezocht worden met de begeleiding.

"Er zijn verschillende mogelijkheden voor dagbesteding in de omgeving"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons