Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Brinkstraat

Brinkstraat

Brinkstraat is een woonlocatie in Bennekom. Hier wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Deze locatie heeft 9 moderne appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen. De bewoners zijn tussen de 20 en 65 jaar.

Zelfstandig wonen bij Brinkstraat in Bennekom

Iedere bewoner heeft de beschikking over een eigen appartement. Hier leven ze zo zelfstandig mogelijk. Overdag zijn de bewoners naar de dagbesteding of het werk. In hun vrije tijd kunnen de bewoners, wanneer zij dit wensen, terecht op het steunpunt om samen te eten of een praatje te maken.

Persoonlijke begeleiding op maat

De begeleiders zijn iedere dag een paar uur aanwezig om de bewoners te ondersteunen waar nodig. Ze hebben ervaring in het werken met mensen die op sommige gebieden extra aandacht nodig hebben. Is er ’s nachts hulp nodig, dan kan een beroep gedaan worden op de begeleiding via de bereikbaarheidsdienst.

Op deze locatie begeleiden we ook cliënten die toe willen werken naar zo zelfstandig mogelijk wonen. De begeleiders helpen deze bewoners om allerlei nieuwe dingen te leren om zelfstandig te kunnen wonen in de toekomst.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina