Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Burgerwaard

Burgerwaard

Burgerwaard in Arnhem is een woonlocatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) tot matige verstandelijke beperking (MVB).

Wonen bij Burgerwaard

Burgerwaard staat in de Schuytgraaf, een nieuwbouwwijk in Arnhem- Zuid. Er wonen 17 bewoners. We hebben ook een aantal plekken voor mensen met een (woon)trainingsvraag. Je hebt een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer en badkamer en eigen keuken. De appartementen zijn gelijkvloers en verdeeld over drie verdiepingen.

Er zijn twee gemeenschappelijke ruimtes. In de gemeenschappelijke ruimtes eten en koken we vaak, maar koken kan ook in je eigen appartement. Je kunt onder begeleiding leren koken.

Supermarkt en bushalte zijn op loopafstand.

Begeleiding

Je hebt vaste begeleiders. Zij maken met jou duidelijke afspraken over de ondersteuning die jij nodig hebt. Deze afspraken leggen we vast in jouw ondersteuningsplan. Dit plan evalueren we regelmatig. De ondersteuning krijg je vanuit je eigen appartement.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina