Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Arnhem

Burgerwaard

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie, Auditieve beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Burgerwaard in Arnhem is een woonlocatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) tot matige verstandelijke beperking (MVB).

Wonen bij Burgerwaard

Burgerwaard staat in de Schuytgraaf, een nieuwbouwwijk in Arnhem- Zuid. Er wonen 17 bewoners. We hebben ook een aantal plekken voor mensen met een (woon)trainingsvraag. Je hebt een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer en badkamer en eigen keuken. De appartementen zijn gelijkvloers en verdeeld over drie verdiepingen.

Er zijn twee gemeenschappelijke ruimtes. In de gemeenschappelijke ruimtes eten en koken we vaak, maar koken kan ook in je eigen appartement. Je kunt onder begeleiding leren koken.

Adres
Burgerwaard 7
6846 EK Arnhem

Begeleiding

Je hebt vaste begeleiders. Zij maken met jou duidelijke afspraken over de ondersteuning die jij nodig hebt. Deze afspraken leggen we vast in jouw ondersteuningsplan. Dit plan evalueren we regelmatig. De ondersteuning krijg je vanuit je eigen appartement.

"Supermarkt en bushalte zijn op loopafstand"
-

"Mensen met een beperking ondersteunen om prettig te leven"

Hier vind je ons