Moderne tijden vragen om een moderne manier van ondersteuning. Zoals beeldbellen met een begeleider op het moment dat de cliënt zelf vindt dat hij ondersteuning nodig heeft (DigiContact). En wat brengt de 5D belevingscabine mensen die aan huis zijn gekluisterd? Of wat zijn de voordelen van de Nightwatch, een epilepsie-aanvalsdetectiesysteem, voor mensen met een verstandelijke beperking? Tijdens de e-healthweek organiseren we tal van workshops over digitale ondersteuning. Kom jij ook?

De e-healthweek duurt van 27 januari tot en met 1 februari. Alle workshops zijn gratis.

Welke activiteiten organiseert Philadelphia?

Workshop Big Data - 29 januari in Amersfoort 

In deze workshop gaan we in op de ervaringen van Philadelphia met Big Data en allerlei innovatieve technologieën zoals Robotica, IoT en Data Analytics. Iedereen is welkom!

Workshop Zorgtechnologie brengt je verder  - 30 januari in Amersfoort

In deze workshop laten we je voorbeelden zien van de meerwaarde van technologie in de zorg en zie je wat het inzetten van de juiste technologie bij de juiste cliënt kan betekenen. Ook vertellen we over de opleidingen Zorg (innovaties) en Technologie op MBO- en HBO-niveau die Philadelphia samen met ROC Midden Nederland en de HAN heeft ontwikkeld.

Bezoek een nieuwe locatie met een modern zorgsysteem – 30 januari in Almere

De Borneostraat is een gloednieuwe locatie van Philadelphia die is ingericht met een modern zorgdomoticasysteem. Kom langs om de beleveniscabine te ervaren en vragen te stellen over de zorgdomotica.

Anders werken, maar hoe dan? – 30 januari in Amersfoort

Tips & Tricks over werkdruk verlaging, slimmer werken, en met minder mensen meer zorg leveren. We delen onze ervaringen en geleerde lessen met de implementatie van 24*7 beeldzorg bij organisaties als Amarant, Cordaan en Lentis.

Rondleiding 3D-Lab – 30/31 januari in Dordrecht

Sinds 2 jaar biedt Philadelphia Zorg in Dordrecht arbeidsmatige dagbesteding rond 3D-printing aan. Er is nu al een wachtlijst van nieuwe cliënten die zich ook via deze weg willen ontwikkelen en hun talent en ambities gaan verder dan het maken van 3D-prints. Hun interesse en aanleg voor VR-programmering, gaming en designing is groot. Maar deze doelgroepen vragen ook om innovatieve begeleiding, andere (digitale) faciliteiten en samenwerking met ‘nieuwe’ partners in technologie.

Ervaringen met Nightwatch epilepsiedetectie – 27-30 januari telefonisch

De Nightwatch is een veilig en effectief epilepsie-aanvalsdetectiesysteem. Suzanne Rocher is deze dagen telefonisch bereikbaar om vragen te beantwoorden over de ervaringen met de Nightwatch. Bij voldoende aanmeldingen wordt een bijeenkomst georganiseerd om te zien hoe de Nightwatch werkt. Stuur vooral een mail naar Suzanne als je belangstelling hebt.

Alles over Slim Incontinentiemateriaal in de praktijk – verschillende locaties

Slim Incontinentiemateriaal is incontinentiemateriaal met sensoren die meten hoe verzadigd de inco is. Tijdens de e-healthweek kun je (maandag t/m donderdag) ons telefonisch op het nummer 06-21314771 benaderen om alles te weten te komen over de Slimme Inco en de belangrijke aspecten rondom de implementatie. Locaties die al gebruik maken van de Slimme Inco staan in Hilversum, Leiderdorp, Veenendaal, Zeewolde, Middelburg, IJsselmuiden, Leusden, Vierhouten, Uddel, Emmeloord en Rosmalen.