Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ernstige meervoudige beperking

Leven met een ernstige meervoudige beperking

Je kunt genieten van kleine alledaagse dingen. Het is voor jou belangrijk dat je ontspannen bent en dat je je veilig voelt. Wij hebben nagedacht over hoe we jou het beste kunnen verzorgen en ondersteunen. We leggen uit wat we belangrijk vinden en hoe het jou kan helpen. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Prettig in je lijf zitten

Je voelt je prettig in je lijf. We zien dat kleine en grotere lichamelijke ongemakken veel impact kunnen hebben. We houden daar rekening mee. Natuurlijk met de juiste medische zorg en begeleiding.

Merken wat er om je heen gebeurt

Jij bent alert en merkt wat er in jouw omgeving gebeurt. Wij zorgen voor een goed evenwicht tussen rust en activiteiten. We houden daarbij rekening met jouw ritme. We vinden het belangrijk dat je je veilig en ontspannen voelt.

Gezien en gehoord worden

Wij zijn zoveel mogelijk dicht bij jou. We hebben een warm en liefdevol contact met jou en zijn alert op de kleinste signalen die jij geeft.

Elkaar begrijpen

We weten dat het voor jou soms moeilijk is om je te uiten. We besteden veel aandacht aan communicatie. Om zo goed als mogelijk te weten te komen wat jij wilt en waarom je dat wilt. Ook vinden we het belangrijk dat jij begrijpt wat wij doen.

Gestimuleerd worden

Je wordt zoveel mogelijk uitgedaagd en geprikkeld. Wij maken daarbij maximaal gebruik van wat het dagelijks leven allemaal biedt. Eten, douchen, koken, naar buiten gaan: allemaal een belevenis op zich. Met talloze mogelijkheden om te leren, mee te doen en te genieten.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?