Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Moeilijk verstaanbaar gedrag

Leven met moeilijk verstaanbaar gedrag

Je wilt je ontspannen voelen en een zo gewoon mogelijk leven leiden. Wij hebben nagedacht over hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. We leggen uit wat we belangrijk vinden en hoe het jou kan helpen. Zodat jij een prettig leven kunt leiden en trots op jezelf kunt zijn.

Gesteund worden

We zijn dichtbij en helpen je, met raad én daad. Als het even wat minder goed gaat of als je boos wordt of bang bent dan kun je op ons rekenen.

Jezelf zijn

Je mag jezelf zijn ook als dat voor jou niet makkelijk is. Wij helpen je graag om uit te vinden wat bij jou past. Zodat je een prettig leven kunt leiden.

Je talenten gebruiken

Het is belangrijk om te ontdekken wat je talenten zijn. Wij stimuleren je om nieuwe dingen te onderzoeken en te proberen. Zodat je kunt doen wat je leuk vindt.

Een gewoon leven leiden

Werken, het huishouden doen, boodschappen halen en genieten van je vrije tijd. Je leeft zo zelfstandig als mogelijk. Wij bekijken samen met jou waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Zodat je zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen.

Zelf keuzes maken

Jij maakt je eigen keuzes. Wij kijken samen met jou welke stappen je kunt zetten. Bijvoorbeeld door nieuwe dingen uit te proberen. Als er iets misgaat dan helpen we je om weer vooruit te kijken en verder te gaan.

Bekijk hier de folder Moeilijk verstaanbaar gedrag