Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

27 deelnemers ronden opleiding Assistent Facilitair af

Wat een fantastisch feest was het afgelopen week in Kampen, Emmeloord en Nijverdal. Maar liefst 27 deelnemers schitterden op de rode loper na de succesvolle afronding van hun 16 maanden durende opleiding Assistent Facilitair.

De 27 studenten namen deel aan het leerwerktraject binnen Mijn Werk van Philadelphia. Dit traject is ontwikkeld door de Academie voor Zelfstandigheid, speciaal voor mensen met een beperking.

Elke week volgden de deelnemers een dag theorie- en praktijklessen, waarbij ze zich verdiepten in alle facetten van facilitaire taken. Van het schoonhouden van ruimtes tot het organiseren van evenementen. De deelnemers brachten hun nieuwe kennis en vaardigheden meteen in de praktijk bij verschillende dagbestedingslocaties.

De feestelijke diploma-uitreiking was de kers op de taart. De spanning was voelbaar, want voor sommigen was dit de allereerste keer dat zij met trots een diploma mochten vasthouden.

Dit prachtige resultaat benadrukt hoe belangrijk het is dat deelnemers de kans krijgen om te blijven leren en ontwikkelen, elk op hun eigen manier. De eerste geslaagden hebben nu dankzij dit diploma zelfs een betaalde baan.

Meer weten over de leerwerktrajecten?

Deel deze pagina