Restaurantcafé Ridderikhoff is een werk- en dagbestedingslocatie en leerwerktraject in Hoorn voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Werken en leren bij restaurantcafé Ridderikhoff

Restaurantcafé Ridderikhoff zit in een monumentaal pand in het centrum van Hoorn. Vervelen zit er niet bij. Je kunt werken in de bediening (leerlijn bedieningsassistent), in de keuken (leerlijn keukenassistent) of achter de bar. Bij mooi weer is het terras geopend. Je werk overdag, ’s avonds of in het weekend. We krijgen vaak complimenten van klanten. Je kunt hier veel leren. Als je iets moeilijk vindt, helpt de begeleiding. De begeleiding staat altijd voor je klaar en zij helpen je als dat nodig is.

Restaurantcafé Ridderikhoff

Werk en dagbesteding, Leerwerktraject
Roode Steen 9
1621 CV HOORN NH
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Leerwerktraject

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.
Specialisme

autisme

psychiatrische problematiek

NAH

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

restaurant

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat