Atelier de Kokon is een werk- en dagbestedingslocatie in Nunspeet. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Geen dag is hetzelfde, omdat er zoveel te doen is.

Dagbesteding Atelier de Kokon

Van verven, timmeren en keramieken tot gezellig praten en beeldhouwen. We doen het allemaal. Je bent creatief bezig, ontmoet anderen en er is veel ontspanning. Iedereen werkt in zijn eigen tempo aan zijn eigen vaardigheden. De ruimtes zijn makkelijk te overzien.

De ateliers

De Kokon en het naaiatelier de Vlinder liggen vlakbij elkaar. De deelnemers zijn tussen 18 en 68 jaar. Voor de jongeren van het speciaal onderwijs hebben we creatieve stageplekken.

We vinden jouw ideeën en mening belangrijk. Je mag overal over meepraten. Over de activiteiten die je wilt doen. Over de producten die je maakt. En zelfs over de inrichting van de ateliers. We verkopen ook zelfgemaakte producten aan mensen uit de buurt. Het is altijd leuk om een praatje te maken met de kopers.

Atelier de Kokon

Werk en dagbesteding
Stationslaan 77
8071 CL NUNSPEET
asdas

Doelgroep

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.