Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Kampen

Bij dagbesteding Kampen staat jouw ontwikkeling centraal. Je doet wat je leuk vindt en leert er nieuwe vaardigheden.

Neem contact op

Dagbesteding Kampen

Een fijne (werk)dag voor jou: dat is wat we met dagbesteding Kampen willen bereiken. Je doet activiteiten en werkzaamheden die passen bij jouw niveau en tempo. Daarbij mag je doen wat je leuk vindt en wat je al goed kan, maar kan je ook nieuwe activiteiten uitproberen. Je leert hiermee jouw talenten kennen en ontwikkelt nieuwe vaardigheden. Kortom, bij dagbesteding Kampen staat jouw ontwikkeling én plezier maken centraal.

Dagbesteding bij Philadelphia

Woon je in Kampen en wil je graag naar een fijne, gezellige en leerzame dagbesteding? Philadelphia heeft twee locaties voor dagbesteding in Kampen en nog meerdere locaties in de omliggende plaatsen, zoals IJsselmuiden, ‘s Heerenbroek en Zwolle. De twee locaties in Kampen zijn Kwekerij de Stormgieter en WerkKracht15.

Kwekerij de Stormgieter is een dagbestedingslocatie voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking (LVB en VB). Je kunt er verschillende werkzaamheden doen, zoals de planten en de dieren verzorgen, creatieve producten maken en in de winkel helpen. Er is een grote tuin en een boomgaard waar je kunt werken en fruit kunt plukken en de dagbesteding heeft allerlei dieren.

Bij WerkKracht15 werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Je kunt er lichte arbeids- en seriematige handelingen doen. Zo kan je er werken in de kaarsenmakerij, het werkstation waar je zelfstandig kunt werken, het werkstation waar je begeleid wordt, het klussenteam, De Strijk en Compu All. De Strijk is een werkplek waar je activiteiten kunt doen die te maken hebben met de was doen en bij Compu All werk je met computers en andere ICT-apparaten.

Dagbesteding van Philadelphia in Kampen

Bij dagbesteding Kampen staat jouw ontwikkeling centraal. We willen de dagbesteding namelijk zo goed mogelijk op jouw talenten, vaardigheden en wensen aan laten sluiten. Van daaruit kan je steeds meer vaardigheden ontwikkelen en kunnen wij jou zo goed mogelijk begeleiden. Ook kan je hierdoor doen wat jij het leuk vindt en waar jij goed in bent. Daarom gaan we, voordat je start bij dagbesteding Kampen, met jou en jouw familie hierover in gesprek.

Wil je weten welke vorm van dagbesteding Kampen bij jou past of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Zij praten graag met je hierover verder.