Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kwekerij de Stormgieter

Kwekerij de Stormgieter

Kwekerij de Stormgieter is een dagbestedingslocatie in Kampen. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB).

Kwekerij de Stormgieter

Bij Kwekerij de Stormgieter kan je planten verzorgen. Maar we hebben ook 150 kippen. En een aantal konijnen, varkens en een ezel. Die moeten natuurlijk ook verzorgd worden. Er is iedere dag veel te doen in onze kas. Plantjes zaaien, planten stekken. En als ze groot zijn in potten zetten. Ook werken we in de tuin rondom de boerderij. In onze boomgaard kun je onderhoud doen en in het najaar fruit plukken. Er worden ook creatieve producten gemaakt. Deze worden verkocht in onze winkel. Hier kan je bij helpen, als je dat leuk vindt. De kassa bedienen. Cadeaus inpakken. Er staat altijd een begeleider voor je klaar. Die helpt je als het nodig is.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina