Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zalkerveer en Theehuis

Zalkerveer en Theehuis

Zalkerveer en Theehuis is een dagbestedingslocatie in ‘s Heerenbroek. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Ken je het pontje van Zalk naar ’s Heerenbroek? Daar werken mensen die ondersteuning krijgen van Philadelphia.

Dagbesteding Zalkerveer en Theehuis

Bij Zalkerveer helpen we de schipper mee op de pont. Hierbij scheuren we de kaartjes af van de passagiers, rekenen we af en maken we een gezellig praatje met de mensen. Heerlijk in de wind op de IJssel. >> bekijk de sfeerimpressie

Koffie en appeltaart

Bij het pontje staat ook een mooi Theehuis. Ook hier werken mensen die ondersteuning krijgen van Philadelphia. De bezoekers kunnen hier genieten van een lekker bakje koffie en onze beroemde gevulde koeken, appeltaarten en hazelino’s die we in de keuken maken. Ook hebben we een mooi terras. Hier maak je ook de koffie klaar en mag je de klanten bedienen.

Als je bij ons komt werken, sta je er natuurlijk niet alleen voor. Je hebt leuke collega’s en je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Het Theehuis is het hele jaar open voor de fietsers en wandelaars tussen Zwolle en Kampen. De hele week zijn we open van 10.00 tot 16.00 uur. In april tot november zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De veerpont vaart alleen van 1 april tot 30 oktober. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Bekijk ook de website www.zalkerveer.nl

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina