Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

PhilaVerenigd mijn werk Zwolle

PhilaVerenigd mijn werk Zwolle

PhilaVerenigd is een werk- en dagbestedingslocatie in Zwolle voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding PhilaVerenigd in Zwolle

PhilaVerenigd is gevestigd in een voetbalvereniging genaamd CSV'28 in de wijk Stadshagen.

Je kunt bij ons verschillende werkzaamheden doen, zoals het ondersteunen in de voetbalkantine en het schoonmaken van het terrein en gebouw. We werken voor Doomijn kinderopvang, doen productiewerk voor Paperdreams, brengen pakketjes weg en wassen kleding. Ook schenken we koffie en thee voor vergaderingen of voor bijeenkomsten van de wijk. Daarnaast maken we regelmatig soep voor eigen consumptie en bakken we koekjes of taarten. Geen dag is hetzelfde!

Zwemmen

Deelnemers hebben de mogelijkheid om banen te zwemmen op eigen kosten tijdens werktijd. Er wordt vanuit CSV'28 maandelijks “Genietvoetbal” aangeboden voor onze deelnemers. Andere geïnteresseerden mogen hier ook bij aansluiten.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina