Kwekerij de Stormgieter is een dagbestedingslocatie in Kampen. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB).

Kwekerij de Stormgieter

Bij Kwekerij de Stormgieter kan je planten verzorgen. Maar we hebben ook 150 kippen. En een aantal konijnen, varkens en een ezel. Die moeten natuurlijk ook verzorgd worden. Er is iedere dag veel te doen in onze kas. Plantjes zaaien, planten stekken. En als ze groot zijn in potten zetten. Ook werken we in de tuin rondom de boerderij. In onze boomgaard kun je onderhoud doen en in het najaar fruit plukken. Er worden ook creatieve producten gemaakt. Deze worden verkocht in onze winkel. Hier kan je bij helpen, als je dat leuk vindt. De kassa bedienen. Cadeaus inpakken. Er staat altijd een begeleider voor je klaar. Die helpt je als het nodig is.

Kwekerij de Stormgieter

Werk en dagbesteding
Buitenbroeksweg 3
8265 PH KAMPEN

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Woonvorm

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Ligging

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.