Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zoddepark

Zoddepark

Het Zoddepark is een dagbestedingslocatie in IJsselmuiden. Bij ons kan je werken met een licht verstandelijke beperking (LVB). Hier kan je aan de slag met het verzorgen van dieren of helpen met het onderhoud van het park, stallen en de weides.

Dagbesteding Het Zoddepark

Het Zoddepark is een veelzijdige locatie midden in het centrum van IJsselmuiden. Hier zijn verschillende dieren die elke dag verzorging nodig hebben. Dit houdt in dat ze elke dag eten en drinken nodig hebben en de hokken mogen schoongemaakt worden. Als je het leuk vindt om varkens, geiten, kippen, cavia’s, konijnen, ganzen en allerlei vogels te verzorgen, dan is het Zoddepark misschien iets voor jou.

Naast het verzorgen van de dieren is er ook een (kleine) moestuin, waar we groenten, bloemen en planten kweken.

Het winkeltje

In de winter maken we vaak creatieve producten van hout, natuurproducten, gaas en beton. Deze worden, net zoals de eieren van de kippen op het Zoddepark, verkocht in het winkeltje. We verkopen hier ook producten van andere locaties.

Kopje koffie?

We vinden het ook leuk om kinderen te ontvangen die graag wat meer willen weten over onze dieren. De kinderen kunnen de dieren aandacht geven door ze te aaien en met ze te spelen. Het is ook heel gezellig als opa’s en oma’s met hun kleinkinderen komen en een kopje koffie blijven drinken. In de zomerperiode hebben we zelfs een buitenterrasje, waar fietsers en wandelaars even een pauze kunnen inlassen. Als je het leuk vindt om hierin mee te werken, ben je van harte welkom. De begeleiders staan altijd voor je klaar als je hulp nodig hebt.

Elk seizoen heeft zijn eigen werkzaamheden en bijzondere activiteiten. We laten iedereen hier ook graag kennismaken met elk seizoen, door verschillende inloopdagen en activiteiten te organiseren. Dit doen we bijvoorbeeld met dierendag, kerst en pasen.

Leren in Het Zoddepark

In het Zoddepark leer je om aan het werk te zijn, om samen te werken en vaardigheden te ontwikkelen en onderhouden. We hebben allemaal onze talenten en helpen je graag om deze zo optimaal mogelijk in te zetten.

Spreken de werkzaamheden en de mogelijkheden in het Zoddepark je aan? Kom dan gerust eens kijken of het bij jou past.

Wij zijn geopend op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur. Bekijk ook eens onze Facebookpagina.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina