Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

CreaKunst

CreaKunst

CreaKunst is een dagbestedingslocatie, leer- en werkplek. Je kunt bij ons terecht wanneer je een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB) hebt.

Bij CreaKunst ben je voornamelijk creatief bezig. We bedenken en maken nieuwe producten. Je gaat aan de slag met de producten die je leuk vindt en waar jij binnen jouw mogelijkheden een bijdrage aan kunt leveren.

Creatieve producten


De activiteiten zijn uiteenlopend. Van handwerken tot het werken met jute, macramé, papier en andere materialen. Je maakt producten op aanvraag en we verkopen ze via sociale media of andere locaties van Philadelphia. Als je zelf een idee hebt gaan we daar ook mee aan de slag.

Huishoudelijk werk


Met elkaar houden wij onze ruimte schoon en netjes. Hierbij kun je denken aan het schoonmaken van de toiletten, stofzuigen, maar ook een afwas doen of de was ophangen.

Arbeidsmatig werk


Naast het creatieve werk kun je ook arbeidsmatig werk doen. Denk bijvoorbeeld aan inpakwerk of sorteerwerk. Hierin werken wij samen met de locatie WerkKracht15.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina