Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ijsselmuiden

CreaKunst

Doelgroep

Ouderen, Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, NAH, Dementie

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Atelier, Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Gemeenschappelijke ruimte, Gedeeld sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

CreaKunst is een dagbestedingslocatie, leer- en werkplek. Je kunt bij ons terecht wanneer je een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB) hebt.

Bij CreaKunst ben je voornamelijk creatief bezig. We bedenken en maken nieuwe producten. Je gaat aan de slag met de producten die je leuk vindt en waar jij binnen jouw mogelijkheden een bijdrage aan kunt leveren.

Creatieve producten

We werken voornamelijk met keramiek. Verdere activiteiten zijn uiteenlopend. Van handwerken tot het werken met jute, macramé, papier en andere materialen. Je maakt producten op aanvraag en we verkopen ze via sociale media of andere locaties van Philadelphia. Als je zelf een idee hebt gaan we daar ook mee aan de slag.

Huishoudelijk werk

Met elkaar houden wij onze ruimte schoon en netjes. Hierbij kun je denken aan het schoonmaken van de toiletten, stofzuigen, maar ook een afwas doen of de was ophangen.

Adres
Oosterlandenweg 15
8271 ES Ijsselmuiden

Arbeidsmatig werk

Naast het creatieve werk kun je ook arbeidsmatig werk doen. Denk bijvoorbeeld aan inpakwerk of sorteerwerk. Hierin werken wij samen met de locatie WerkKracht15.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons