Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding IJsselmuiden

Wist je dat we verschillende dagbestedingen hebben in IJsselmuiden? Bij dagbesteding staan jouw talenten en ontwikkeling centraal. Bekijk hier de verschillende vormen en locaties.

Neem contact op

Dagbesteding IJsselmuiden

Bij dagbesteding IJsselmuiden ontdek je jouw talenten. Je kunt er allerlei activiteiten uitproberen, waardoor je erachter komt wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Vervolgens kan jij je hier verder in ontwikkelen. Je doet de activiteiten op jouw tempo en niveau. Zo sluiten ze goed bij jou aan. Bij het doen van deze activiteiten, leer je ook andere vaardigheden en maak je veel plezier. Je hebt een fijne dag. Dat vinden wij belangrijk bij Philadelphia.

Dagbesteding bij Philadelphia

Philadelphia heeft vier locaties voor dagbesteding in IJsselmuiden. Drie daarvan zijn werk- en dagbestedingslocaties en bij één locatie wordt enkel dagbesteding gegeven. In de plaatsen dichtbij IJsselmuiden zijn ook nog negen dagbestedingslocaties van Philadelphia te vinden.

Op de locaties kan je allerlei activiteiten doen. Je kunt er in het groen werken, zoals de tuin onderhouden, eigen groentes oogsten die je zelf hebt gezaaid en nog meer. Het is mogelijk om in de keuken te werken, gastheer of -vrouw te zijn of mee te werken in de was- en strijkdienst. Ben je liever creatief bezig? Op verschillende dagbestedingslocaties in IJsselmuiden kan je knutselen, breien of andere creatieve activiteiten doen. We kunnen jouw hulp overal goed gebruiken. Daarom kijken we samen welke activiteiten het beste op jouw talenten aansluiten. Hierdoor is de dagbesteding in IJsselmuiden leuk én zinvol voor jou.

Dagbesteding van Philadelphia in IJsselmuiden

Met onze verschillende locaties, vormen en activiteiten kunnen we met de dagbesteding van Philadelphia in IJsselmuiden volledig aansluiten op jouw ontwikkeling. Jouw talenten vormen dan ook de basis hiervoor. We vinden het bij Philadelphia belangrijk om hierover nauw overleg met jou en jouw familie te hebben. Wil je meer weten over de dagbesteding in IJsselmuiden? Neem dan contact met ons op via het cliëntbureau.