Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Huizen

Wil jij dagbesteding in Huizen of omgeving? Bekijk dan onze dagbestedingen waar jouw ontwikkeling en talenten centraal staan. Lees hier meer over de vormen.

Neem contact op

Dagbesteding Huizen

Plezier maken en je talenten ontdekken: dat is waar het bij de dagbesteding in Huizen om gaat. We hebben daarvoor een ruim aanbod aan activiteiten. Daardoor kan je doen waar jij goed in bent, waar jij je in wil ontwikkelen en/of wat jij leuk vindt om te doen. Kortom, je kunt doen wat bij jou past. Dat doe je op jouw eigen tempo en niveau. Zo heb jij steeds opnieuw een fijne dag bij dagbesteding Huizen van Philadelphia.

In Huizen zijn vier locaties waar dagbesteding door Philadelphia wordt geboden. Drie locaties richten zich specifiek op werk en dagbesteding en één locatie is ook een woon-, logeer- en opvanglocatie. De mensen die hier verblijven kunnen gemakkelijk naar die dagbesteding toe. In de plaatsen rondom Huizen vind je ook nog zes dagbestedingslocaties van Philadelphia. Er is dus een ruime keuze en daarmee altijd een locatie dichtbij die bij jou past.

Dagbesteding bij Philadelphia

Bij de verschillende dagbestedingslocaties in Huizen kan je allerlei activiteiten doen. Ben je creatief? Dan kan je er verven, knutselen, breien of ander handwerk doen. Werk je liever buiten? Dan is het meehelpen bij het tuinonderhoud meer iets voor jou. Je kunt ook in de keuken, bediening, was- of strijkservice werken of helpen op het kantoor. Je print documenten of zorgt dat de post opgestuurd kan worden. Dagbesteding in Huizen heeft een flexibel aanbod, waardoor we de activiteiten goed op jou aan kunnen sluiten. Je kunt doen waar jij blij van wordt.

Dagbesteding van Philadelphia in Huizen

Om te kunnen bepalen welke activiteiten, locatie en dagbestedingsvorm het beste bij jou past, staan we in nauw contact met jou en jouw familie. We overleggen met elkaar en bespreken wat jouw talenten zijn en waar jij je in wil ontwikkelen. Ben je benieuwd wat dagbesteding in Huizen voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Zij beantwoorden graag jouw vragen.