Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wasserij

Wasserij

Wasserij is een werk- en dagbestedingslocatie in Huizen. Hier werken negen mensen met een verstandelijke beperking (VB). In de wasserij is het gezellig.

Dagbesteding Wasserij

Alle medewerkers krijgen een taak in de wasserij. Je kunt wassen, strijken, vouwen en verdelen. Sommige medewerkers willen graag iedere dag iets anders doen. Dat kan. Andere medewerkers vinden het prettig om vaak hetzelfde te doen. Dat kan ook. We moeten heel netjes werken. We werken namelijk voor echte klanten. Klanten die betalen voor ons werk. We werken voor bedrijven, gezinnen en locaties van Philadelphia.

Werkzaamheden

Je mag hier de hele week komen. Of een paar ochtenden. Het kan allemaal. Samen zijn we trots op ons werk. We krijgen ook veel complimenten. Samen met jou zoeken we de werkzaamheden die bij jou passen. En waar je wat van kunt leren. Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die leren jou goed kennen. Soms veranderen we dingen. Maar dat doen we altijd voorzichtig. Jij weet dus altijd waar je aan toe bent.

“Iedere dag ben ik weer blij als ik zie dat alles mooi schoon en netjes is.” Het ruikt hier altijd heerlijk. Naar gewassen kleren en lakens. Misschien is dat wel de reden waarom veel mensen hier willen werken.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina