Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Huizen

Wasserij

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie, Auditieve beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Wasserij is een werk- en dagbestedingslocatie in Huizen. Hier werken negen mensen met een verstandelijke beperking (VB). In de wasserij is het gezellig.

Dagbesteding Wasserij

Alle medewerkers krijgen een taak in de wasserij. Je kunt wassen, strijken, vouwen en verdelen. Sommige medewerkers willen graag iedere dag iets anders doen. Dat kan. Andere medewerkers vinden het prettig om vaak hetzelfde te doen. Dat kan ook. We moeten heel netjes werken. We werken namelijk voor echte klanten. Klanten die betalen voor ons werk. We werken voor bedrijven, gezinnen en locaties van Philadelphia.

Adres
Oranje Nassauplein 100
1272 KV Huizen

Werkzaamheden

Je mag hier de hele week komen. Of een paar ochtenden. Het kan allemaal. Samen zijn we trots op ons werk. We krijgen ook veel complimenten. Samen met jou zoeken we de werkzaamheden die bij jou passen. En waar je wat van kunt leren. Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die leren jou goed kennen. Soms veranderen we dingen. Maar dat doen we altijd voorzichtig. Jij weet dus altijd waar je aan toe bent.

Het ruikt hier altijd heerlijk. Naar gewassen kleren en lakens. Misschien is dat wel de reden waarom veel mensen hier willen werken.

"Iedere dag ben ik weer blij als ik zie dat alles mooi schoon en netjes is"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons