Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

HILVERSUM

Creatief Atelier

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, Visuele beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Creatief Atelier & Winkel is een werk- en dagbestedingslocatie in Hilversum. Bij Creatief Atelier & Winkel werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). We werken bij het Creatief Atelier & Winkel in twee groepen. De ene groep werkt in de winkel en de andere groep in het atelier.

Dagbesteding bij Creatief Atelier & Winkel

De begeleiders zijn net zo creatief als wijzelf. Er zijn vaste begeleiders. Als je met een werkstuk hulp nodig hebt, dan krijg je dat. Ook leren we dingen zoals nieuwe technieken om de mooiste dingen te maken.

Het atelier

In het atelier maken we mooie schalen en lampenkappen. Ook beplakken en beschilderen we stoelen. Iedereen heeft een eigen werkplek met een kastje voor het werk en de verlichting. We maken leuke dingen en zijn vaak met dezelfde mensen. Alle zelfgemaakte spullen verkopen we in de winkel. Het atelier is te bereiken via telefoonnummer 06 - 11 14 53 06.

Adres
Naarderstraat 17/19
1211 AH  HILVERSUM

De winkel

De winkel is een leuke plek om te werken, omdat je mensen ontmoet. Je kan in beide groepen in je eigen tempo werken en je wordt goed begeleid. De winkel is telefonisch te bereiken via 06 - 15 92 23 80.

Het Creatief Atelier & Winkel ligt in het centrum van Hilversum, tegenover de markt. Dat is erg gezellig. Er lopen best veel mensen langs die kijken naar wat wij maken. Aan de achterkant is de Diepeweg en daar is het Atelier.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons