Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Almere

De Witte Olifant

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, Auditieve beperking, NAH, Lichamelijke beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Witte Olifant is een werk- en dagbestedingslocatie in Almere voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Kunstwerkplaats in Almere

De Witte Olifant is een kunstwerkplaats waar mensen werken aan hun artistieke en persoonlijke ontwikkeling. Wij gaan de verbinding aan met diverse partijen en sectoren binnen de maatschappij.

Leren en werken bij de Witte Olifant

Bij de Witte Olifant kijken we naar wat jij kunt en wat jouw interesses zijn. Samen met de kunstenaars werk je aan het ontwikkelen van jouw manier van werken en jouw interesses. Zo kun je samen met hen het beste uit jezelf halen. Door kunst kun je jezelf laten zien.

Plek voor film, drama en nog meer

De Witte Olifant geeft niet alleen begeleiding in de richting van tekenen, schilderen en keramiek. Ook voor drama, film, fotografie, dichten en bewerken op de computer kun je er terecht. Alles in een veilige en prettige omgeving en op jouw eigen niveau.

Dagbesteding en manier van coachen

De dagbesteding is op maat: we kijken naar wat jij wil en hoeveel dagen per week jij kunt komen.

Het coachen is een samenspel van wederkerigheid. Kunstenaars en begeleidend-kunstenaars leren voortdurend van elkaar en we inspireren elkaar.

Adres
De Steiger 206
1351 AW Almere

Lerende ontwikkeling

Er is bij De Witte Olifant een voortdurend proces gaande, een soort cyclus die inhoudt dat je vanuit het interesseveld, openheid en gelegenheid voor nieuwe projecten, nieuwe terreinen ontdekt en daarmee talenten van jezelf laat zien. Met als resultaat nieuwe bekwaamheden, die je weer op nieuwe terreinen brengen. Je kan hier ook een stage volgen.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons