Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding dalfsen

Leer jouw talenten kennen bij dagbesteding Dalfsen. De verschillende vormen deze dienstverlening van Philadelphia ontdek je hier.

Neem contact op

Dagbesteding Dalfsen

Bij dagbesteding Dalfsen leer jij jouw talenten kennen en kan jij je ontwikkelen op jouw eigen tempo. Op drie locaties worden verschillende vormen van dagbesteding in Dalfsen geboden. Je hebt daardoor de keuze in wat je leuk vindt om te doen en wat het beste bij jou past. Vanuit structuur, regelmaat en rust kan jij ontdekken waar jij plezier uit haalt en waar jij goed in bent. Daarbij vinden we het belangrijk dat jij een fijne werkdag hebt.

Dagbesteding bij Philadelphia

Dagbesteding in Dalfsen wordt op drie locaties gegeven. Allereerst is er de dagbesteding bij woonlocatie de Veldwachterstraat. Bewoners van deze woonlocatie kunnen hier leuke activiteiten doen met begeleiders en vrijwilligers.

De tweede locatie is Natuurboerderij Lindehoeve. Je kunt er voor de dieren zorgen, in de stallen werken, meehelpen met het verbouwen van gewassen, planten en bomen of met hout aan de slag. Je wordt hierin begeleid en geholpen als dat nodig is.

Tot slot is er het Leerwerkcentrum Vechtdal. Hier wordt dagbesteding in Dalfsen geboden aan (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en licht verstandelijke beperking. Je kunt er verschillende dingen doen en kunt er echt aan de slag gaan. Met jouw begeleider maak je afspraken over jouw leerdoelen, je gaat oefenen en mogelijk kan je stagelopen bij een bedrijf of trainingsplaats. Ook kan je hier terecht als je nog niet weet wat je leuk vindt. Tot slot zijn er verschillende ruimtes waar je creatieve activiteiten kunt doen, zoals schilderen.

Dagbesteding van Philadelphia in Dalfsen

Voor het vormgeven van de dagbesteding, houden wij rekening met jouw talenten en ontwikkeling. We volgen continu jouw tempo en doen wat jij leuk vindt. Van tevoren praten we hier met jou en jouw familie over. Wil je meer weten over wat dagbesteding in Dalfsen voor jou kan betekenen? Je kunt gerust contact opnemen met ons cliëntbureau. Ze helpen jou graag verder!