Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

TOP Vechtdal,locatie Natuurboerderij Lindehoeve

TOP Vechtdal,locatie Natuurboerderij Lindehoeve

TOP Vechtdal, locatie Natuurboerderij Lindehoeve is een werk- en dagbestedingslocatie in Dalfsen. Hier werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en verstandelijke beperking (VB).

Dagbesteding


Op de boerderij in Dalfsen kun je heerlijk buiten werken. Er zijn veel dieren die verzorgd en gevoerd moeten worden. Maar je mag ook de stallen uitmesten en het terrein schoonmaken. De begeleiders vertellen je precies wat je moet doen. En helpen je als je hulp nodig hebt. Maar de meesten kunnen het werk heel goed zelf.

Verbouwen van gewassen


Je kunt ook meehelpen met het verbouwen van gewassen, planten en bomen. Je gaat dan bijvoorbeeld aardappelen poten. Als de aardappelen uitgegroeid zijn, mag je helpen met rooien. Binnen kun je ook met hout aan de slag. Dat hout halen we in het bos.

We hakken bomen en brengen het hout naar de boerderij. Daar hakken en kloven we het hout. Alle houtblokken moeten ongeveer even groot zijn. Dan kunnen we de houtblokken verkopen als brandhout voor de open haard of een houtkachel. Een deel van het hout gebruiken we om zelf mooie dingen te maken. Zoals vogelhuisjes. Die verkopen we in de winkel bij de boerderij.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina