Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dalfsen

TOP Vechtdal,locatie Natuurboerderij Lindehoeve

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

TOP Vechtdal, locatie Natuurboerderij Lindehoeve is een werk- en dagbestedingslocatie in Dalfsen. Hier werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en verstandelijke beperking (VB).

Dagbesteding


Op de boerderij in Dalfsen kun je heerlijk buiten werken. Er zijn veel dieren die verzorgd en gevoerd moeten worden. Maar je mag ook de stallen uitmesten en het terrein schoonmaken. De begeleiders vertellen je precies wat je moet doen. En helpen je als je hulp nodig hebt. Maar de meesten kunnen het werk heel goed zelf.

Adres
Koesteeg 4
7722 RM Dalfsen

Verbouwen van gewassen

Je kunt ook meehelpen met het verbouwen van gewassen, planten en bomen. Je gaat dan bijvoorbeeld aardappelen poten. Als de aardappelen uitgegroeid zijn, mag je helpen met rooien. Binnen kun je ook met hout aan de slag. Dat hout halen we in het bos. We hakken bomen en brengen het hout naar de boerderij. Daar hakken en kloven we het hout. Alle houtblokken moeten ongeveer even groot zijn. Dan kunnen we de houtblokken verkopen als brandhout voor de open haard of een houtkachel. Een deel van het hout gebruiken we om zelf mooie dingen te maken. Zoals vogelhuisjes. Die verkopen we in de winkel bij de boerderij.

"Op de boerderij in Dalfsen kun je heerlijk buiten werken."
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons