Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dag- en activiteitencentrum 't Hagenhuus

Dag- en activiteitencentrum 't Hagenhuus

Dag- en activiteitencentrum ’t Hagenhuus is een werk- en dagbestedingslocatie in Zwolle. Hier komen mensen met een (licht) verstandelijke beperking (LVB en VB) of een ernstig meervoudige beperking (EMB). ’t Hagenhuus is gelegen in de wijk Stadshagen.

Dagbesteding ‘t Hagenhuus in Zwolle


Er zijn drie groepen met elk een begeleider. Samen met hen kijk je wat je nodig hebt. In 't Hagenhuus kun je van alles doen, de activiteiten zijn heel divers. Er worden onder andere sensopathische activiteiten (gericht op de zintuigen) aangeboden. Daarnaast zijn er creatieve activiteiten zoals kaarten en zeep maken, en papier scheppen. Ook kun je bij ons koken en bakken, muziek maken en textiel bewerken. De deelnemers zijn in de leeftijd van 17 tot 70 jaar.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina