Natuurboerderij Lindehoeve Dalfsen is een werk- en dagbestedingslocatie in Dalfsen. Bij Natuurboerderij Lindehoeve Dalfsen werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en verstandelijke beperking (VB).

Dagbesteding MFC Philant

Op de boerderij in Dalfsen kun je heerlijk buiten werken. Er zijn veel dieren die verzorgd en gevoerd moeten worden. Maar je mag ook de stallen uitmesten en het terrein schoonmaken. De begeleiders vertellen je precies wat je moet doen. En helpen je als je hulp nodig hebt. Maar de meesten kunnen het werk heel goed zelf.

Verbouwen van gewassen

Je kunt ook meehelpen met het verbouwen van gewassen, planten en bomen. Je gaat dan bijvoorbeeld aardappelen poten. Als de aardappelen uitgegroeid zijn, mag je helpen met rooien. Binnen kun je ook met hout aan de slag. Dat hout halen we in het bos.

We hakken bomen en brengen het hout naar de boerderij. Daar hakken en kloven we het hout. Alle houtblokken moeten ongeveer even groot zijn. Dan kunnen we de houtblokken verkopen als brandhout voor de open haard of een houtkachel. Een deel van het hout gebruiken we om zelf mooie dingen te maken. Zoals vogelhuisjes. Die verkopen we in de winkel bij de boerderij.

Natuurboerderij Lindehoeve Dalfsen

Werk en dagbesteding
Koesteeg 4
7722 RM DALFSEN
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

epilepsie

autisme

psychische problematiek

psychiatrische problematiek

Ligging

buitenwijk

De locatie bevindt zich in een buitenwijk.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

locatiepagina kwaliteit

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via: 0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.