Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Amsterdam

Jouw ontwikkeling en talenten staan centraal. Bekijk hier de verschillende vormen van dagbesteding in amsterdam van Philadelphia.

Neem contact op

Dagbesteding Amsterdam

Dagbesteding Amsterdam stimuleert je om jouw talenten te ontdekken in een veilige omgeving. Je kunt op jouw eigen niveau en tempo aan de slag met activiteiten die bij je passen. Gaandeweg ontdek je wat je leuk vindt en waar je jezelf in kunt ontwikkelen. Philadelphia biedt verschillende vormen van dagbesteding in Amsterdam. Samen kijken we welke dagbesteding het best past bij jou!

Dagbesteding bij Philadelphia

Philadelphia heeft verschillende ontmoetingsplekken die vallen onder dagbesteding in Amsterdam. Daarnaast zijn er ook andere vormen van dagbesteding in Amsterdam, zoals een tweetal kerken waar we gastheren en –vrouwen plaatsen, een klussendienst en een atelier.

Op al deze dagbestedingslocaties in Amsterdam kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Daarom zoeken wij mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Je kunt in de bar werken, in de keuken of je zorgt ervoor dat alles netjes en schoon blijft. Op kantoor kun je helpen met bijvoorbeeld kopiëren, of het beheer van de kas. Ook kun je gastheer/-vrouw zijn, meewerken in een was-, strijk-, reparatiedienst, leuke ontmoetingen organiseren en kleding recyclen. Misschien zie je jezelf al in de ontmoetingsruimtes of een winkel werken? Het gaat erom dat je een plek vindt waar jij je talenten inzet bij een dagbesteding in Amsterdam en aan het eind van de dag blij weer naar huis gaat.

Dagbesteding van Philadelphia in Amsterdam

Philadelphia vindt het belangrijk dat jouw ontwikkeling en talenten de basis vormen voor onze dienstverlening. Daarom kijken we altijd in nauw overleg met jou en je familie waar je het beste tot je recht komt. Ben je enthousiast over een dagbesteding in Amsterdam bij Philadelphia en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via het cliëntbureau.