Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Amsterdam

Plus

Doelgroep

Jeugd en gezin, Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Intensieve zorglocatie

Faciliteiten

Snoezelruimte, Parkeergelegenheid, Speeltuin

Woonvorm

Intensieve zorglocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Plus Amsterdam is een locatie voor buitenschoolse begeleiding (na school, op zaterdag en in de vakantie) voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 18 jaar met een verstandelijke beperking (VB), autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) die naar het (voortgezet) speciaal onderwijs gaan.

Begeleiding door Plus Amsterdam


Bij Plus bieden enthousiaste pedagogische begeleiders je een leuke, leerzame middag in een veilige specialistische omgeving. Ook begeleiden wij je op school. We hebben veel contacten op scholen. We bieden activiteiten in een klaslokaal, maar we gaan er ook op uit. Zo leren we samen de wereld kennen. We werken aan samenspelen met andere kinderen, vrienden maken en omgaan met emoties. Sociale vaardigheden oefen je met een voetbalteam, dat jaarlijks meedoet aan een landelijk toernooi!

We koken (individueel) om zo te werken aan je planningsvaardigheden, veiligheid en zelfredzaamheid. Verder kun je je creativiteit kwijt tijdens de activiteiten die onze knutseldocent organiseert. Of je kunt je uitleven in een muziekactiviteit. Sportactiviteiten zorgen voor de nodige lichamelijke beweging.

De zorg die we bieden


Tijdens de intakeprocedure onderzoeken we samen met jou en je ouders/verzorgers wat jouw vraag is. Ook kijken we of wij je kunnen helpen en zo ja, hoe dan. Als we je begeleiden werken we nauw samen met je ouders. Wij bieden zorg op maat door aan te sluiten bij jouw (sociaal-emotionele) ontwikkeling, wensen en behoeften. We zoeken naar jouw kwaliteiten en hoe we deze kunnen uitbreiden. We kunnen grote sprongen maken of in kleine stapjes werken. Dit doen we aan de hand van persoonlijke doelen.

Meer weten?


Wil je meer informatie over de locatie? Neem een kijkje op onze website: www.orthopedagogischcentrum-detrampoline.nl of onze Facebookpagina.

Adres
Meerhuizenplein 4a
1078 TC Amsterdam

Specialistische ondersteuning

De pedagogische begeleiders en coördinerend begeleiders worden zorginhoudelijk ondersteund door gedragsdeskundigen. De gedragsdeskundigen worden betrokken bij de opstelling en uitwerking van signaleringsplannen, maar ook bij de groepssamenstelling en de activiteiten. Zorgcoaches ondersteunen ons bij specifieke vragen over de groep of de begeleiding. Plus is onderdeel van Expertisecentrum de Trampoline. Hierdoor is er een gemakkelijke koppeling naar ambulante gezinsbegeleiders.

"Je kunt je creativiteit kwijt tijdens de activiteiten die onze knutseldocent organiseert"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons