Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Amsterdam

Zij-aan-Zij Ateliers

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Rolstoeltoegankelijk

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Dagbesteding Zij aan Zij Ateliers

Zij aan Zij Ateliers is een werk- en dagbestedingslocatie in Amsterdam. Wij zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) die graag creatief bezig zijn. En het fijn vinden om met hun handen werken. Wij bieden een veilige en leuke werkplek. Daar werken de deelnemers, de kunstenaars, de medewerkers en de vrijwilligers letterlijk zij aan zij. De begeleiders helpen je waar jij het nodig hebt. Op sociaal, creatief en werkgebied. We kijken goed naar jouw mogelijkheden en talenten. In het atelier borduren, breien en haken we mooie producten. Ook maken we producten van papier maché. De producten kunnen in opdracht worden gemaakt en worden verkocht. Je kunt op deze locatie het hele jaar terecht voor dagbesteding.

Adres
Chris Lebeaustraat 4
1062 DC Amsterdam

Hier aan de slag

Heb je altijd creatief willen zijn? Vind je het leuk om samen te werken met echte kunstenaars? Dan zijn de Zij aan Zij Ateliers echt iets voor jou!  Zij aan Zij heeft twee ateliers in Amsterdam West. We zitten in een oude school wat nu een Community is met tientallen organisaties en initiatieven

"Op deze werkplek leer je nieuwe dingen, in je eigen tempo"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons