Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Monnickendam

Weeshuis Monnickendam

Doelgroep

Ouderen, Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie, NAH

Locatietype

Ontmoetingsplek, Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Atelier, Belevingstiun, Catering, Parkeergelegenheid, Lunchroom, Activiteitencentrum

Woonvorm

Werk en dagbesteding, Ontmoetingsplek

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Weeshuis Monnickendam

Het Weeshuis Monnickendam is een werk- en dagbestedingslocatie in Monnickendam. Dagelijks werken er ongeveer twintig medewerkers die iets verder van de arbeidsmarkt afstaan onder leiding van professionele begeleiders.

Ontdekken

Ontdekken, dat staat centraal in onze begeleiding. Jou laten ontdekken wat je allemaal kunt. Dat je meer kunt dan je dacht! Dat ontdekken gaat in kleine stapjes. Je mag veel zelf doen, ook al vind je dat eerst misschien best spannend. Door het zelf te doen en te blijven oefenen, ontdek je opeens ‘ik kan het‘.


Adres
Weezenland 16
1141 BN Monnickendam

Medewerker horeca

Je houdt ervan je gasten te verwennen. Met lekker eten of door je gastvrijheid. Dan past werken in de horeca echt bij jou. Dat kan in de bediening.In de bediening doe je je werk zo dat de gasten het naar hun zin hebben. Je bent vriendelijk, je ziet er verzorgd uit en wilt precies werken. Als je in de horeca werkt, is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Medewerker atelier

Je houdt van creatief bezig zijn. Lekker met je handen aan de slag. Lijkt het je leuk om met glas, touw of stof te werken? Kun je het al of wil je het graag leren? Dan is werken in Atelier echt iets voor jou. Met glas moet je precies werken. Als het glas nog niet gesmolten is, moet alles stil blijven liggen. Verder willen we graag dat je op je veiligheid let; het blijft glas waar we mee werken. Maar als je dan eenmaal aan de slag bent, oei, wat een mooie dingen worden er dan gemaakt! In het touwatelier kijken we naar wat jij kunt en daar ga je mee aan de slag. Misschien maak je wel een prachtig springtouw! En ga je werken met stof, dan kan dat achter de naaimachine of met haken, breien en borduren. Werken met stof is lekker veelzijdig.

Wat kies jij?

Je kunt kiezen voor horeca of Atelier, maar ook voor een mix daarvan. Je krijgt altijd een weekplanning op maat, zodat je weet wat je gaat doen. Als je bij ons wilt werken, heb je een indicatie voor dagbesteding nodig.  Wil je meer weten over een van deze banen of weet je al dat je bij ons aan de slag wilt? Neemt dan contact op met m.bleeker@philadelphia.nl, 0299 - 65 36 42 www.weeshuismonnickendam.nl

"Laat jouw creativiteit de vrije loop"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons