Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Oranjekerk

Oranjekerk

Bij de Oranjekerk in Amsterdam bieden wij werk- en dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding Oranjekerk in Amsterdam

In een van de mooiste kerken van Amsterdam kun je verschillende ondersteunende werkzaamheden doen. Samen steken we de handen uit onze mouwen en zorgen we dat er een fijne werksfeer is. Wat kun je zoal doen? Je kunt bijvoorbeeld koffie en thee schenken.Meehelpen in de keuken bij het klaarmaken van hapjes, bakken van taarten of het maken van soep. Als er bijeenkomsten zijn dan verzorgen wij ook de lunch.

Vind je het heerlijk om buiten en in de prachtige tuin bezig te zijn? Ook dat kan bij de Oranjekerk want wij onderhouden het terras en de tuin. Soms doen we ook kleine klusjes zoals een lamp vervangen of iets ophangen. Natuurlijk zorgen we ook dat alle ruimtes binnen de kerk schoon en opgeruimd zijn. Er is hier dus genoeg te doen.

Heb je zelf ideeën voor werkzaamheden die je graag wilt doen? Ook dan bespreken we die samen en kijken wat er mogelijk is.

Talenten ontdekken

Wij kijken samen met jou naar jouw talenten. Wat vind je leuk, wat kun je al en wat wil je nog graag leren? Daarna maken we een plan en zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Zo kun jij je talenten verder ontwikkelen.

Om bij de Oranjekerk te werken heb je een indicatie dagbesteding nodig. Of een beschikking vanuit de gemeente.

Veilige omgeving

In de Oranjekerk staat een goede onderlinge sfeer voorop. We bieden een veilige, gestructureerde omgeving met fijne mensen, waarin je jezelf kunt zijn en nieuwe vaardigheden kunt leren. Heb je vragen of wil je een keer komen kijken? Dan ben je van harte welkom. Breng gerust iemand mee bij de eerste ontmoeting. Dan gaan we samen met jou aan de slag om te ontdekken wat bij je past.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina