Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Amsterdam

Da Costa

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lunchroom, Restaurant

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Da Costa is een ontmoetingsplek aan de Kinkerstraat in Amsterdam. Het is een activiteitencentrum waar mensen uit de buurt en Philadelphia elkaar kunnen ontmoeten. Bij Da Costa ontmoet je op een ontspannen manier andere mensen.

Ontmoetingsplek Da Costa

Bij Da Costa kan je gewoon een praatje maken, even koffie drinken of de krant lezen. Eens per week is er een buurtmaaltijd waarvoor we samen koken en gezellig mee-eten met buurtbewoners. Er worden veel leuke en leerzame activiteiten georganiseerd. Denk aan dansworkshops, schilderen, knutselen, fitness en computerles. Ook kan je verschillende cursussen volgen. In weekenden worden vaak activiteiten georganiseerd zoals disco of talentenshows.

Hier aan de slag

Om alle activiteiten te organiseren, hebben wij hulp nodig. Daarom zoeken wij mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Je kunt in de bar werken, in de keuken of ervoor zorgen dat alles netjes en schoon blijft. Ook op kantoor kun je helpen met bijvoorbeeld kopiëren. Of het beheer van de kas. Volgende regel: Om hier te werken moet je:

  • Het leuk vinden om met mensen te werken
  • Goed zelfstandig kunnen werken
  • Goed samen kunnen werken
  • Veel kunnen staan en lopen
  • Flexibel zijn
  • En natuurlijk een goed humeur hebben!


Adres
Kinkerstraat 42
1053 DX Amsterdam

Dagbesteding

Da Costa is 5 dagen per week open van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt op deze locatie het hele jaar terecht voor dagbesteding (m.u.v. feestdagen). Met de andere dagbestedingslocaties van Philadelphia in Amsterdam e.o. zijn afspraken gemaakt. Als de locatie gesloten is, kun je bij één van deze locaties terecht.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons