Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Buiksloterham

Buiksloterham

Buiksloterham is een woon- en werklocatie in Amsterdam Noord voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hier aan het werk.

Wonen in Buiksloterham

Vanaf april 2020 worden er drie woontorens opgeleverd. Je kunt zelfstandig in je eigen appartement wonen en je krijgt de begeleiding die bij jou past. Jouw eigen coach komt langs op afspraak. Dit kan overdag zijn en/of 's avonds. Als je 's nachts een begeleider wilt spreken, bel je met DigiContact. Daarnaast is er vast ook wel een aardige buurman of buurvrouw die je kan helpen. Je kijkt samen met je coach hoe je dit het best kunt regelen.

Werken bij Buiksloterham

De dagbesteding vindt plaats in de ontmoetingsruimtes en in de buurt. Je kunt meewerken om een goede plek van de buurt te maken waar iedereen wil zijn en zich welkom voelt. Dagbesteding vinden we een suf woord. Het gaat er om dat je kan doen wat bij je talenten past. Samen kijken we ernaar. In de ruimtes is van alles te doen!

Duurzaamheid is een heel belangrijk onderwerp in deze wijk. Hoe kunnen we goed rekening houden met het milieu. Maar ook: hoe zorgen we er voor dat het voor iedereen plezierig is om hier te werken en te wonen. In de ontmoetingsruimtes vinden we dat heel belangrijk. Alle activiteiten passen bij deze onderwerpen. En daar willen we de buurt en jou bij betrekken. Kom jij?

Wil je gastheer/-vrouw zijn, meewerken in een was-, strijk-, reparatiedienst, leuke ontmoetingen organiseren, kleding recyclen? Heb jij nog ideeën/talenten om iets te ontwikkelen wat bij jou past? Misschien zie je jezelf al in de ontmoetingsruimtes werken, een plek waar jij je talenten inzet en aan het eind van de dag blij weer naar huis gaat.

De buurt

Buiksloterham (Amsterdam Noord) is een nieuwe hippe en duurzame woonwijk. Buiksloterham is een inclusieve wijk, waar niemand wordt uitgesloten. Met elkaar houden de inwoners de omgeving groen, schoon en gezellig. Iedereen zet zijn eigen talenten in. Mensen kijken niet naar je beperking, maar naar wie je bent. Wil je daar aan meedoen?

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina