Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Zwijndrecht

Ben je op zoek naar begeleid wonen in Zwijndrecht? Ontdek dan de woonlocaties van Philadelphia. Lees verder voor meer informatie.

Contact

Begeleid wonen Zwijndrecht

Wil je graag zelfstandig wonen in een eigen appartement? Maar heb je daar wel wat hulp bij nodig? Dat kan bij een woonlocatie van Philadelphia in Zwijndrecht. Zo kun je zo veel mogelijk je eigen leven leiden. Maar wel met begeleiding als dat nodig is.

Bij Philadelphia moedigen we je aan om te leven zoals jij wilt. Daarom heb je je eigen appartement. Dat kun je inrichten zoals jij wilt. Zo wordt het echt jouw plek! Overdag ga je naar je werk of naar dagbesteding. Daar maak je natuurlijk van alles mee. In de gezamenlijke huiskamer kun je dan je verhaal kwijt. Maar je kunt ook even een spelletje doen met een van de andere bewoners. Als je na een dag op je werk of dagbesteding liever even alleen bent, dan kan dat natuurlijk ook.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Als je begeleiding nodig hebt, is die er voor je. Je kijkt samen met de begeleider naar wat jij nog wilt ontwikkelen. Ook als je iets moeilijk vindt, kun je dat delen. Je mag je grenzen opzoeken en dingen uitproberen, want zo leer je wat jij kunt en wat bij je past. Onze begeleiding is gericht op jou helpen zo zelfstandig mogelijk te leven. Samen ontdekken we wat jouw mogelijkheden zijn en hoe je nog zelfstandiger kunt worden.

Welke locatie past bij jou?

Philadelphia heeft in Zwijndrecht verschillende woonlocaties om zelfstandig te wonen. Ze liggen ze dichtbij het centrum. Met winkels, sportgelegenheid en openbaar vervoer in de buurt. En wil je een keer iets anders dan Zwijndrecht? Dichtbij Zwijndrecht ligt Dordrecht. Dat is een mooie oude stad waar je leuk kunt winkelen. Met de trein ben je er zo!

Als je begeleid wilt komen wonen in Zwijndrecht, heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Op de pagina Wonen bij Philadelphia lees je hoe het werkt als je bij ons komt wonen.