Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Middelburg

Wil je begeleid wonen in Middelburg? Kom dan naar Philadelphia. Onze begeleiders staan voor je klaar. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Contact

Begeleid wonen Middelburg

Zoek je een plek waar je begeleid kunt wonen in Middelburg? Misschien is een locatie van Philadelphia in deze historische stad in Zeeland wel wat voor jou. Als je begeleid komt wonen in Middelburg, staan professionele begeleiders altijd voor je klaar. Zo zorgen we samen dat je een prettig thuis hebt waar jij je op je gemak voelt.

Bij Philadelphia in Middelburg heb je een eigen kamer of appartement. Ook is er een gezamenlijke huiskamer. Hier kun je altijd terecht voor een spelletje, film of een praatje. Ook kun je er samen koken en eten. Maar als jij liever in je eigen kamer of appartement bent, is dat natuurlijk ook helemaal goed.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Mensen die begeleid wonen bij Philadelphia hebben een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg. Wil je weten begeleid wonen bij Philadelphia kost? Kijk dan op de pagina Wie betaalt wat?

Philadelphia heeft in Middelburg verschillende locaties, allemaal dicht bij het centrum. Winkels, sportclubs en muziekverenigingen zijn daarom altijd in de buurt. Je kunt samen of zelfstandig winkelen of andere activiteiten ondernemen. Je kunt ontdekken wat je leuk vindt om te doen of waar je nog beter in wilt worden.

Beschermd wonen Middelburg

Naast begeleid wonen, kun je beschermd wonen in Middelburg. Als je het lastig vindt om voor jezelf te zorgen, is dit misschien wel wat voor jou. Zorgprofessionals van Philadelphia zorgen voor structuur in jouw leven. Zo wordt zelfstandig wonen steeds makkelijker voor jou. Vooral voor mensen met autisme of psychische stoornissen kan beschermd wonen een oplossing zijn.

Woonbegeleiding Middelburg

Spreekt wonen bij Philadelphia in Middelburg je aan, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen over begeleid wonen in Middelburg graag! Ook voor vragen over andere locaties of woonvormen van Philadelphia kun je bij ons terecht.