Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Middelburg

Nassaulaan

Doelgroep

Verstandelijke beperking, Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Roelstoeltoegankelijk, Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Eigen zit-/slaapkamer, Appartement, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Nassaulaan is een woonlocatie in Middelburg voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij de Nassaulaan

De locatie bestaat uit vijftien appartementen. Een aantal bewoners zijn al wat ouder, maar ook jongere mensen die houden van een rustige woonomgeving kiezen ervoor om hier te wonen.

Begeleiding

De begeleiding ondersteunt jou bij alles wat jij nodig hebt. Misschien wil je graag zelfstandiger worden. We helpen je dan hierbij. Of wil je rustig wonen en heb je misschien hulp nodig bij dagelijkse taken. We denken met je mee in het plannen van leuke dingen, vakantie, sporten, een taxi regelen maar ook veranderingen op je werk. Begeleiding is altijd aanwezig van 16.00 uur tot 9.30 uur 's ochtends. Op woensdag en in het weekend is de begeleiding ook overdag aanwezig.

Gemeenschappelijke ruimtes

Er zijn twee woonkamers waar je gezellig kunt koffiedrinken, tv kijken of eten met de andere bewoners. De begeleiding kookt iedere dag. Als je liever zelf kookt, kan dat natuurlijk ook.

Ligging

De locatie ligt dichtbij het winkelcentrum de Veerse Poort. Binnendoor loop je snel en makkelijk naar de dagbesteding van Philadelphia Tante Amalia en Grand Café Willem.

Adres
Nassaulaan 207
4332 XS Middelburg

"Mensen met een beperking ondersteunen om prettig te leven"

Hier vind je ons