Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Middelburg

Phila Buitengewoon

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Phila Buitengewoon is een woonlocatie in Middelburg voor jeugd en jongvolwassenen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), verstandelijke beperking (VB) en lichte verstandelijke beperking (LVB).

Groeien in zelfstandigheid


Bij Phila Buitengewoon staat opgroeien, ontwikkeling en groei in zelfstandigheid centraal. Jongeren werken in de periode dat ze hier wonen aan hun ontwikkeling en groeien naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Cliënten nemen actief deel aan de maatschappij. Zo doen ze boodschappen in de lokale supermarkt en sporten ze bij de sportschool om de hoek. Overdag gaan ze naar school of naar de dagbesteding.

Kernwaarden


Onze kernwaarden zijn aandacht, plezier, groei, samen en meedoen in maatschappij. De begeleiders werken met aandacht voor de cliënt, waarbij de individuele ontwikkeling centraal staat. De talenten, wensen en behoeften van de cliënten vormen het uitgangspunt van hun ontwikkel- en begeleidingsplan. Plezier hebben met elkaar staat hierbij hoog in het vaandel. We handelen niet alleen binnen de locatie, maar de gezinssuatie speelt ook een actieve rol.

Wonen bij Phila Buitengewoon in Middelburg


Iedere bewoner heeft een eigen appartement met een aparte slaapkamer en badkamer. Daarnaast zijn er een zes gezamenlijke huiskamers. De locatie staat in een woonwijk. Het centrum is op loopafstand.

Adres
Buitenruststraat 4
4337 EH Middelburg

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons